ну тогда лови: "къиймали къабакъ" в перекладі - фарширований гарбуз, яка ідеально підійде для Thanksgiving вечері!
Для цієї неймовірно смачної страви нам знадобиться :
- 1 середнього розміру гарбуз сорту Баттернат (Butternut squash)
(тыква)
- 0,5 кг яловичного фаршу
( говяжий фарш)
- 1 велика цибуля
(лук)
- 1 банка консервованої вареної червоної квасолі
- 100 гр олії
- 1 склянка води
- 1 ч.л солі
- 1 ст.л цукру
( сахар)
- чорний перец зі смаком
Спосіб приготування : дрібно нарізати цибулю і підсмажити до золотистого кольору, додати фарш і смажити на середньому вогні 5-7 хв. до приготування . Підсолити за смаком. Вимкнути вогонь і залишити це поки на сковорідці.
Гарбуз нарізати кубиками. В окрему кастрюлю (в який ви переважно готуєте суп наприклад ) викласти один шар (один слой)
кубиків гарбузу, трошки підсолити, додати цукру(але не всю столову ложку!) і меленого черного перцю.
Далі поверх гарбузу додати підсмаженого фаршу з цибулею, поверх фаршу знову викласти нарізаний гарбуз, підсолити, додати цукор та мелений перец, знову додати 1 шар смаженого фаршу, так само зробити третій і т д. Далі залити зверху склянку холодної води, накрити кришку і поставити варитися на середньому вогні.
Гарбуз звариться швидко, пильнуйте щоб не розварився. Приблизно варити 15-20 хв. Як приготується гарбуз, можно вимикати вогонь і додати промиту у проточній воді червону квасолю.
На стіл подавати у горячему вигляді прикрасив зеленню (я додаю кінзу).
Страва справді дуже смачна і корисна.
Аш татли олсун! Смачного!
и фото этого чуда
https://scontent-yyz1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5689C55D
Добавлено спустя 11 минут 40 секунд:
Anik писал(а):
Тань, и правда на сестру мужа похож=) У меня был период похожести на тетю, но прошел, теперь все же на маму, так что твое время тоже придет=) Ну или стань блонд=р
пусть будет не похожим, пусть будет лучше меня!
Добавлено спустя 2 минуты 20 секунд:
девчоки, еще раз спасибо!